Onze markten

Jan Zandbergen>Markten

Jan Zandbergen Group voorziet al meer dan zestig jaar Europa en de rest van de wereld van vlees- en vleesalternatieven voor diverse marktsectoren, zoals de foodservice, Cash&Carry, industrie en retail. Jan Zandbergen Group levert een uitgebreid assortiment vleesproducten aan bistro’s, restaurants, zorginstellingen en cateraars in de foodservice en Cash&Carry sector. Van halffabricaten tot kant-en-klare producten: ons aanbod is divers en van hoge kwaliteit. De focus ligt op gemak concepten en wereldwijde levering. In de industrie levert Jan Zandbergen Group grondstoffen aan producenten van vleeswaren, maaltijden en snacks, waarbij maatwerk en duurzaamheid centraal staan. Binnen de retail sector wordt voornamelijk het assortiment van vlees, vleesproducten en vleesvervangers aangeboden onder eigen merken en private label. Tot slot biedt Jan Zandbergen Group een uitgebreide private label service, waarbij klanten kunnen rekenen op producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en transparante prijscalculaties.

Industrie

Al decennialang zijn we de vertrouwde partner van de Europese voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan onder andere makers van vleeswaren, snacks, maaltijden en salades. We ontwikkelen producten volgens de exacte specificaties en eisen van onze klanten, maken contractafspraken voor de langere termijn en leveren op afroep. Doordat we verwerking, voorraden en distributie geheel in eigen beheer houden, kunnen we snel schakelen. Ondertussen kunt u gewoon rekenen op de zekerheid van een betrouwbare leverancier: we leveren. Altijd.

Foodservice

Horecaslagerijen, Cash&Carry en andere foodservice bedrijven vinden in ons een vertrouwde partner. We hebben alles in huis op het gebied van 'vlees': van (biologisch) rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte, tot zelfs plantaardige vlees- en visvervangers. We garanderen voldoende basisvoorraad en leveren onze producten op élke locatie binnen Europa en daarbuiten. Daarnaast bieden we een steeds groter aanbod aan gemaksconcepten voor de horeca en foodservice. De druk in de keuken is hoog en u wilt uw gasten een perfecte ervaring bieden. Kwaliteit en presentatie zijn hierbij belangrijke aspecten. Om u hierbij te ondersteunen hebben we (vers of bevroren) geportioneerde producten of zelfs al voorgegaarde producten beschikbaar. Zowel onder merk als uw private label.

Retail

Voor de Europese retail leveren we vlees, gevogelte en vleesvervangers onder onze eigen merken of als private label. Dat doen we zowel voor het versassortiment als voor het diepvriesassortiment. Voor de retail zijn wij niet zomaar een leverancier. Samen gaan we aan tafel om informatie en verwachtingen te delen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De grenzen in foodretail vervagen. Wij denken mee over optimalisatie van productinnovaties en category management. Wat zijn de trends, waar heeft de consument behoefte aan en hoe kunnen wij elkaar daarin versterken? Dat is “innovation that matters”.

Private label

De Jan Zandbergen Group biedt een uitgebreide private label service, waarbij we onze klanten ondersteunen in het creëren van producten die volledig aan hun wensen voldoen. Met onze eigen fabrieken en ons ervaren R&D-team hebben we de mogelijkheid om producten te ontwikkelen en te produceren met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Naast het ontwikkelen van uw eigen producten, bieden we ook de mogelijkheid tot outsourcing van productie. Bij Jan Zandbergen Group kunt u profiteren van de vele grondstoffen die wij al in huis hebben, waardoor het ontwikkelen van uw eigen product nog eenvoudiger wordt. Of u nu een supermarktketen, online retailer of concurrent bent, wij kunnen aan uw vraag voldoen.

OnzeMerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.