Industrie

Jan Zandbergen Group is al decennialang een betrouwbare partner voor de Europese voedingsmiddelenindustrie. We leveren aan verschillende sectoren, waaronder makers van vleeswaren, vleesvervangers, snacks, maaltijden en salades. Onze focus ligt op het werken volgens klant eigen specificaties, het maken van contractafspraken voor de langere termijn en het leveren op afroep.

Door het beheer van verwerking, opslag en distributie in eigen hand te houden, kunnen we snel schakelen en bieden we de zekerheid van een grote leverancier. We leveren grondstoffen competitief, met oog op supply chain-efficiëntie, just-in-time delivery, beschikbare voorraden en duurzaamheid. Met alle certificaten tot onze beschikking en onze unieke positie als importeur in Europa, zijn we de ideale leverancier voor verdere verwerking van (ready-to-eat) producten zoals salades, maaltijdproducten, pizza’s, snacks en vleeswaren.

Afbeelding Jan Zandbergen Group - Market Industry

Onze productgroepenvoor de industrie

Waar kan ik je mee helpen?

Ons salesteamhelpt u graag verder

Ik werk in de verkoop voor onze industriële klanten, waarbij ik mij richt op het begrijpen van de specifieke behoeften en eisen van elke klant, zoals kwaliteitsnormen en logistieke vereisten. Ik streef ernaar om voorop te blijven lopen in markttrends en veranderingen om mijn klanten waardevol advies te geven, waarmee ze weloverwogen aankoopbeslissingen kunnen nemen. Door consequente en transparante communicatie probeer ik vertrouwen te kweken en ervoor te zorgen dat klanten niet alleen hoogwaardige producten ontvangen, maar ook de zekerheid van een betrouwbare samenwerking. Uiteindelijk is mijn doel om het succes en de groei van onze klanten in de vlees- en pluimveesectoren te bevorderen.

Werner de Jong – Sales Executive

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.