1788 Beef

1788 - logo - Jan Zandbergen Group

Ongeëvenaarde smaken met Australisch graangevoerd rundvlees

Bij 1788 draait alles om het leveren van topkwaliteit Australische rundvlees met een ongeëvenaarde smaak en malsheid. De runderen van 1788 worden met de grootste zorg opgevoed, wat resulteert in vlees van de hoogste kwaliteit. Een van de kenmerken van 1788 is dat de Angus runderen gedurende 120 dagen graangevoerd worden. Dit zorgt voor een rijke en volle smaak. Daarnaast worden de Wagyu runderen voor 300 dagen graangevoerd, wat resulteert in een extreem mals en smaakvol stuk vlees. Het assortiment van 1788 bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder grote vlees snitten, Black Angus -en Wagyu burgers. Elk stuk vlees is zorgvuldig geselecteerd en met de hand verwerkt om de beste kwaliteit te garanderen.

Wat 1788 onderscheidt van andere vlees merken, is de aandacht die besteed wordt aan de levensomstandigheden van de runderen. Met het vee dat met veel aandacht is geselecteerd uit de prachtige regio New South Wales, bekend om zijn adembenemende omgeving, gunstig klimaat en uitgestrekte groene vlaktes, biedt het merk de hoogste kwaliteit. De runderen grazen minstens 26 maanden lang in dit zeer geprezen gebied met veel ruimte om rond te bewegen zoals ze gewend zijn. Daarnaast zijn onze runderen raszuivere Black Angus runderen en zijn daarom geverifieerd door Angus Australia als 100% Angus Beef. Door aandachtig te selecteren en runderen vrij te laten grazen op uitgestrekte vlaktes, kan 1788 vlees van hoge kwaliteit met een rijke smaak en prachtige marmering garanderen. Dit zorgt voor een geweldige culinaire ervaring. Deze “succesformule” draagt niet alleen bij aan de kwaliteit van het vlees, maar ook aan het welzijn van de dieren.

1788 beefvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Het grootste deel van het rundvlees dat bij ons magazijn aankomt, wordt opgeslagen en klaargemaakt voor verzending in dozen. Als uw vleespartner kunnen we echter het rundvlees dat we importeren uit Australië en andere delen van de wereld ook snijden en verwerken voordat we het vers of bevroren aan u leveren. Jan Zandbergen Group beschikt over de middelen, producten en capaciteiten om snel te schakelen en kwaliteit te leveren.  

Interesse in1788?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Kaj Lelieveldt

Sales Teamlead

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.