Charrua Beef

Charrua - logo - Jan Zandbergen

Topkwaliteit Uruguayaans graangevoerd rundvlees

Charrua is een premium vleesmerk dat sinds 2012 bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit rundvlees. Het merk heeft een rijk verhaal dat teruggaat naar de traditionele Uruguayaanse ranches, waar de runderen opgroeien in een natuurlijke en duurzame omgeving. Charrua werkt enkel met Angus, Hereford en Wagyu runderen, drie van de meest prestigieuze rassen ter wereld. We bieden een breed scala aan producten, waaronder ribeye, ossenhaas, entrecote en meer. Wat Charrua onderscheidt van andere merken, is het feit dat de runderen gedurende een bepaalde periode graangevoerd worden. De Hereford en Angus runderen worden 120 dagen graangevoerd, terwijl de Wagyu runderen maar liefst 300 dagen graan krijgen. Dit resulteert in een mooi intramusculair vet, wat het vlees fijn, licht gemarmerd en puur van smaak maakt.

De kwaliteit van het vlees van Charrua wordt mede beïnvloed door de unieke omgeving waarin de runderen opgroeien. De Uruguayaanse ranches zijn gelegen in een regio met een mild klimaat en overvloedige graslanden, wat resulteert in een natuurlijk dieet voor de runderen en een uitstekende marmering van het vlees. Bij Charrua wordt elk deel van het rund gebruikt, wat resulteert in meer dan 20 technische delen die beschikbaar zijn voor onze klanten. Op deze manier kunnen klanten genieten van de meest exclusieve en hoogwaardige stukken vlees. Charrua wordt over heel Europa, naar 27 landen, gedistribueerd dankzij Jan Zandbergen Group.

Alle producten van Charrua worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. In Uruguay wordt de kwaliteit van het product gecontroleerd en gewaarborgd gedurende alle fasen van productie. Van de nauwlettende gaucho’s op het veld tot de inzet van moderne technologie voor productcontroles: elk aspect van het productieproces wordt voortdurend gemonitord. Kortom, Charrua is een merk dat garant staat voor premium rundvlees van topkwaliteit, afkomstig van runderen die met zorg en respect zijn grootgebracht in het prachtige landschap van Uruguay. Bezoek de website om meer te weten te komen over dit bijzondere vleesmerk.

Charrua beefvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Het grootste deel van het rundvlees dat bij ons magazijn aankomt, wordt opgeslagen en klaargemaakt voor verzending in dozen. Als uw vleespartner kunnen we echter, het rundvlees dat we importeren uit Uruguay en andere delen van de wereld ook snijden en verwerken voordat we het vers of bevroren aan u leveren. Jan Zandbergen Group beschikt over de middelen, producten en capaciteiten om snel te schakelen en kwaliteit te leveren.  

Interesse inCharrua?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Johan Oskam

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.