Chevide

Chevide - logo - Jan Zandbergen

De snelste manier van “Slow Cooking”

Chevide biedt inkopers uit de foodservice en chefs dé oplossing voor het snel en gemakkelijk bereiden van slow cooked gerechten van hoge kwaliteit. Met behulp van de vertrouwde sous- vide techniek, zorgt Chevide voor een snelle slow cooking ervaring. Met de slow cooking methode wordt het vlees op lage temperatuur bereid om de smaken, vitamines en mineralen optimaal tot hun recht te laten komen. Door consistent te blijven in het gebruik van dezelfde productgrootte en het handhaven van een constante temperatuur, kunnen de producten van Chevide een betrouwbaar eindresultaat garanderen. De producten van Chevide worden met de grootste zorg bereid, zodat u enkel rekening hoeft te houden met het verhitten van de producten en het toevoegen van uw eigen smaak. Met de slow cooked gerechten van Chevide breng je de authentieke smaak van vroeger terug in je restaurant.

De producten van Chevide kennen normaal gesproken een lange garingstijd. Neem een runderborst, deze heeft vaak al 10 tot 12 uur nodig voor een malse bereiding. Met Chevide bespaart u deze tijd en heeft u meer tijd over om uw gerecht te presenteren en uw klanten te bedienen, terwijl u geniet van heerlijk kwaliteitsvlees op snellere wijze. Chevide biedt een breed assortiment aan vleessoorten, van rund, varken en lam tot kip. De producten worden vacuüm verpakt en zijn per portie te bestellen, waardoor er geen verspilling is en u altijd een ‘ready-to-cook’ product ontvangt.

Chevidevoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Als expert van ‘slow cooked’ vleesproducten kunnen we garanderen dat we enkel de beste kwaliteit voor u selecteren. Met onze eigen productiefaciliteit kunnen we diverse producten aanpassen naar uw behoeften. Bij Jan Zandbergen Group bieden we graag gemak door vleeswaren te portioneren, om te pakken en te distribueren naar uw wensen. Ons slow cooked merk Chevide levert aan horeca restaurants in de foodservice en Cash&Carry.

Interesse inChevide?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Kaj Lelieveldt

Sales Teamlead

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.