Emperor's Choice

Jan Zandbergen>Merken>Emperor’s Choice
Emperor's Choice - logo - Jan Zandbergen

Smaakvolle Oost-Aziatische producten

Emperor’s Choice biedt overheerlijke diepvriesproducten die de kunst van de Oost-Aziatische keuken gemakkelijk en snel naar uw keuken brengt. Van grote horecaketens tot lokale afhaalrestaurants: Emperor’s Choice is het merk voor de Aziatische foodservice en Cash&Carry. Emperor’s Choice biedt een breed scala aan producten, van kip Karaage en Teppanyaki rundvlees, tot Yakitori spiesjes en geroosterde Chinese eend. Het assortiment is in de Oost-Aziatische keuken absoluut niet te missen.

Emperor’s Choice biedt alle Oost-Aziatische klassiekers onder een merk, voor de echte liefhebbers. Het merk biedt elegante en aantrekkelijk verpakte vleesproducten die consistent zijn in stijl en opvallen in uw schappen. Emperor’s Choice is geïnspireerd door de rijke smaken van het oude Azië, waar de eerste dynastieën een mix waren van Chinese, Japanse en Koreaanse invloeden en de fijnste ingrediënten tot ongeëvenaarde smaken mengden. Geniet van een culinaire reis met de producten van Emperor’s Choice, die u meenemen naar de smaakvolle essentie van oude dynastieën uit vervlogen tijden.

Emperor’s CHoicevoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Met directe lijnen naar leveranciers in verschillende landen, zoals China, Oekraïne, Brazilië, Argentinië, Thailand en Chili, kan Jan Zandbergen Group een constante aanvoer van producten garanderen voor de Aziatische foodservicemarkt. Met de focus op kwaliteitsproducten en flexibele service, is Emperor’s Choice een betrouwbaar merk in de foodservice. Jan Zandbergen Group beschikt over de middelen, producten en capaciteiten om snel te schakelen en kwaliteit te leveren.

Interesse inEmperor’s Choice?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Justin van Schaik

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.