Kagoshima Wagyu

Jan Zandbergen>Merken>Kagoshima Wagyu
Kagoshima Wagyu - logo - Jan Zandbergen

Authentieke Japanse Wagyu van topkwaliteit

Het merk “Kagoshima Wagyu” staat bekend om zijn 100% authentieke Japanse Wagyu van de hoogste kwaliteit: A5+. Met een graanvoeding van 300 dagen en een indrukwekkende marmering score BMS 12, is dit exclusieve rundvlees een absolute topper in de wereld van culinaire fijnproevers. De “Japanese Black” Wagyu runderen die afkomstig zijn van de vlaktes van Kagoshima worden opgevoed met zorgvuldige verzorging om de kwaliteit van het vlees te waarborgen. Het Kagoshima Wagyu gebied heeft een lange traditie van het produceren van premium rundvlees en staat bekend om zijn strenge kwaliteitscontroles en -normen. Het gebied heeft een mild klimaat en vruchtbare bodem, waardoor het ideaal is voor het houden van Wagyu runderen.

Wagyu rundvlees is beroemd vanwege zijn ongeëvenaarde zachtheid en smaak, en wordt normaal gesproken alleen geserveerd in high-end restaurants. De intramusculaire vetmarmering van het Wagyu rund wordt gestimuleerd door de specifieke graanvoeding, wat resulteert in een ongekend hoogwaardige marmering van het vlees. Dit maakt Wagyu vlees zo uniek en uitermate exclusief. Het Japanse Wagyu A5+ vlees wordt geclassificeerd door de “Japanese Meat Grading Association” en heeft een BMS score van 8-12, wat de hoogste kwaliteit garandeert. De kwaliteit van het vlees wordt beoordeeld op criteria zoals marmering, kleur en textuur, met scores variërend van 1 tot 5 en een BMS score van 1 tot 12.

Kagoshima Wagyuvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Kagoshima Wagyu richt zich op de foodservice. Geschikt voor luxe restaurants en cateraars. Het merk garandeert de hoogste kwaliteit Wagyu rund en Japanse authenticiteit op uw menu. Jan Zandbergen is de partner bij uitstek voor Kagoshima A5+ Wagyu en biedt een breed scala aan producten, waaronder ribeye, entrecote en ossenhaas, zowel in BMS 8-9 als A5+ BMS 12. Het dragen van het Universal Wagyu merk staat garant voor pure Japanse Wagyu, speciaal gefokt en geteeld in Japan.

Interesse inKagoshima Wagyu?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Kaj Lelieveldt

Sales Teamlead

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.