Lebon

Lebon - logo - Jan Zandbergen

Biologisch vlees van boer tot bord

Lebon is een 100% biologisch merk dat staat voor eerlijkheid, transparantie en kwaliteit in de vleesindustrie. De duurzame vleesketen begint bij het zorgvuldig selecteren van biologische boeren die met liefde en respect voor dier en natuur werken. Na het opzetten van een verantwoorde samenwerking met de boeren, wordt hand in hand gewerkt aan een biologisch eindproduct waar consument, boer en makers van Lebon achter staan. Nadat de dieren een mooi en gezond leven hebben gehad, worden ze zorgvuldig naar het slachthuis gebracht en komen de karkassen naar onze slagerij. Hier wordt het vlees met passie en toewijding gerijpt en verwerkt. Het assortiment van Lebon bestaat uit allerlei verschillende producten van het rund, lam en varken. We werken met hele dieren, dus ieder onderdeel wordt verwaard tot een mooi en smaakvol product.

De boeren waar Lebon mee samenwerkt, zoals Frank O’Brien uit Ierland, Henny van de Ven uit Nederland en Jérôme Danneels uit België, zijn gespecialiseerd in het grootbrengen van verschillende diersoorten en zorgen er op deze manier voor dat de standaard van kwaliteitsvlees hoog blijft. Lebon bestaat uit een 100% transparante vleesketen. Het merk is ervan overtuigd dat iedereen het recht heeft om te weten waar hun vlees vandaan komt. Op deze manier kan er op een ecologisch verantwoorde manier worden ondernomen. Lebon gelooft in het verwerken van hele dieren, van kop tot staart, om zo verspilling tegen te gaan. Bij Lebon kunt u altijd rekenen op eerlijk, gezond en verantwoord vlees met de beste smaak en kwaliteit.

Lebonvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Lebon is perfect geschikt voor de foodservice, industrie en retail sector. Met de mogelijkheid tot aankoop bij bekende supermarkten zoals Ekoplaza en Marqt, en groothandels zoals Udea en Biofresh, is het merk gemakkelijk toegankelijk voor een breed publiek. Verder biedt Lebon de optie voor private label aan. Lebon zoekt een boer die bij uw wensen aansluit, zodat er samengewerkt kan worden aan het produceren van hoogwaardige biologische producten.

Kies voor Lebon op uw menukaart en deel duurzaamheid en kwaliteit met uw gasten.

Interesse inLebon?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Maikel Geluk

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.