Moving Mountains

Jan Zandbergen>Merken>Moving Mountains
Moving Mountains - logo - Jan Zandbergen

Het revolutionaire Plant-Based merk van Europa

Moving Mountains is een vleesvervangers merk dat de manier waarop we naar plantaardig voedsel kijken volledig heeft getransformeerd. Het merk verzet figuurlijk gezien bergen, door innovatieve smaken op de wereld te brengen die voedzaam en duurzaam zijn. De missie van Moving Mountains is het bieden van voeding die niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor de planeet. Plantaardig eten kan tegenwoordig verrassend lekker zijn. Moving Mountains draagt hieraan bij door een uitgebreid assortiment van tongstrelende vleesvervangers aan te bieden. Denk hierbij aan plant-based Chicken Nuggets, Fish Fingers, Hot Dogs en diverse andere heerlijke vleesvervangers. Bekijk het volledige assortiment op de website.

Het populairste product van Moving Mountains is de Moving Mountains Burger, een plantaardige hamburger die in 2018 is uitgebracht. De burger ziet er niet alleen uit als een echte burger, maar smaakt er zelf naar. Daarnaast heeft de burger hetzelfde “bloed”-effect als echt vlees. Gemaakt van de beste plantaardige ingrediënten, zoals champignons, soja-eiwit en rode bietensap. De Moving Mountains Burger een ware game changer in de voedingsindustrie. Naast de Moving Mountains Burger biedt het merk ook een scala aan andere innovatieve producten, zoals de Hot Dog, Fish Fillet en Bacon. U kunt bij Moving Mountains terecht voor een breed assortiment aan vervangers van rund, varken, kip en vis. Elk product is zorgvuldig samengesteld om de perfecte balans te vinden tussen voedzaamheid, smaak en textuur. Moving Mountains streeft naar totale transparantie over de herkomst van haar ingrediënten en de productieprocessen die worden gebruikt.

Moving Mountainsvoor u?

Moving Mountains is in Europa exclusief verkrijgbaar bij distributeur Jan Zandbergen voor zowel retail, foodservice als Cash&Carry. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot het grootste plant-based merk in het Verenigd Koninkrijk. Met Moving Mountains wordt de vleeservaring naar een heel nieuw niveau getild. Het assortiment van Moving Mountains is inmiddels in heel Europa verkrijgbaar en is te vinden op menig menukaarten. Of je nu veganist bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvol en gezond alternatief voor vlees: Moving Mountains heeft voor ieder wat wils. Het merk blijft continu innoveren en evolueren, altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen te inspireren en te verrassen. Moving Mountains streeft ernaar om vleesliefhebbers en flexitariërs te inspireren om bewuste en duurzame voedselkeuzes te maken, zonder in te leveren op smaak of textuur.

Interesse inMoving Mountains?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Berry Bouwmeester

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.