Portion Frost

Jan Zandbergen>Merken>Portion Frost
Portion Frost - logo - Jan Zandbergen

Budgetvriendelijke diepgevroren vleesproducten

Portion Frost is een merk dat zich richt op drie heerlijke vleesproducten: varkenshaas, biefstuk en runderwokpuntjes. De producten zijn niet alleen lekker, maar ook makkelijk en snel te bereiden. Het merk richt zich specifiek op klanten met een beperkt budget. Portion Frost streeft ernaar om klanten te voorzien van smakelijke en betaalbare vleesopties. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Portion Frost. Het merk streeft ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Om deze reden wordt er gebruikgemaakt van dubbeldoel koeien. Dit zijn koeien die zowel melk produceren als vlees leveren. Op deze manier probeert Portion Frost verspilling tegen te gaan en een duurzaam product te leveren aan de klanten. Portion Frost werkt samen met Europese leveranciers, zodat zij kunnen garanderen dat hun koeien uit Europa afkomstig zijn. Op deze manier ondersteunen zij ook de lokale veehouders en zorgen zij voor transparantie in hun productieketen.

Portion Frostvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Portion Frost richt zich op de retailmarkt, waar de producten in verschillende supermarkten verkrijgbaar zijn. Portion Frost is hét merk voor wie op zoek is naar lekker vlees tegen een betaalbare prijs, met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.

Interesse inPortion Frost?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Laurens Kraaijenbrink

Sales Teamlead

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.