Roosterz &Co

Jan Zandbergen>Merken>Roosterz&Co
Roosterz&Co - logo - Jan Zandbergen

De hoogste kwaliteit convenience kipproducten

Roosterz&Co is een toonaangevend merk op het gebied van convenience kipproducten, met een focus op foodservice, Cash&Carry en retail. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan voorgegaarde kip voor in salades, sandwiches en ready-to-(H)eat maaltijden. Het Ready for Meals assortiment van Roosterz&Co omvat gekookte, geroosterde, gepaneerde, gefrituurde en gemarineerde kip. Door de manier van bereiding zijn de kipproducten vol van smaak. De gepaneerde en gemarineerde kipproducten hebben tevens verschillende smaakvariaties. De producten zijn dus al voorgegaard en op smaak gebracht voor uw gemak, terwijl het vlees heerlijk mals blijft.

Het brede smakenpalet biedt ook de mogelijkheid om onder private label eigen aroma toe te voegen, dankzij het in-house Food & Development team.

De Ready for Meals producten worden makkelijk verpakt in handige 1 kg zakken voor Cash&Carry en retail. Vanwege de toenemende vraag naar convenience producten binnen de horeca, zijn er speciale 2.5 kg zakken samengesteld voor de foodservice markt. De producten zijn IQF ingevroren en dus eenvoudig uit de diepvries te halen voor gebruik. Roosterz&Co biedt de perfecte oplossing voor een snel, gezond, veelzijdig en vooral smakelijk gerecht. Of u nu kiest voor geroosterde binnenhaasjes, kipplakjes, kipblokjes of de gepaneerde Southern-Fried goujons en filets; met het uitgebreide assortiment aan producten heeft u altijd de garantie van een voedzaam, eiwitrijk en kwaliteitief stukje kip. Daarnaast zijn alle producten van Roosterz&Co halal gecertificeerd.

Roosterz&Co biedt Better Welfare kipproducten aan, wat betekent dat de kippen op een diervriendelijke manier worden gehouden. Met Roosterz&Co ben je verzekerd van hoogwaardige kipproducten die voldoen aan de eisen van de moderne consument.

Roosterz&Covoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Met directe lijnen naar leveranciers in verschillende landen, zoals Oekraïne, Brazilië, Argentinië, Thailand en Chili, kan Jan Zandbergen Group een constante aanvoer van pluimveeproducten garanderen voor eigen merk Roosterz&Co.

Roosterz&Co is geschikt voor de foodservice, Cash&Carry en retail binnen Europa. De producten zijn in kleine hoeveelheden maar ook in bulk containers beschikbaar. Met de focus op duurzame kip en een flexibele food development service is Roosterz&Co een betrouwbaar merk in de pluimvee-industrie. Jan Zandbergen Group beschikt over de middelen, producten en capaciteiten om snel te schakelen en topkwaliteit te leveren. 

Interesse inRoosterz&Co?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Justin van Schaik

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.