TD Poultry Processing

Jan Zandbergen>Merken>TD Poultry Processing
TD Poultry Processing - logo - Jan Zandbergen

Hoogwaardige tumbled en geïnjecteerde kuikenartikelen

TD Poultry heeft door jarenlange ervaring en expertise een reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige en smaakvolle kuikenartikelen. Voornamelijk gericht op de foodservice en industrie, biedt TD Poultry een assortiment premium tumbled en geïnjecteerde bevroren kuikenfilets aan met vleesverhoudingen van 90%, 80%, 70% of 74%. Door de zorgvuldig geselecteerde grondstof en de strenge kwaliteitscontroles tijdens het productieproces, kan TD Poultry garanderen dat de producten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. De BRC klasse A goedgekeurde productielocatie in Veenendaal is een bewijs van toewijding aan kwaliteit en voedselzekerheid. Daarnaast beschikt de fabricagefaciliteit over diverse machines die nodig zijn om flexibel, snel en klantgedreven producten te kunnen leveren.

TD Poultry richt zich specifiek op het tumbelen en injecteren van kuikenartikelen. De hoogwaardige producten worden op verschillende manieren verpakt. U kunt kiezen tussen “Layer packed”, “Honeycomb packed” of “Vacuum packed”. Alle verpakkingsmethoden worden toegepast om de versheid, malsheid en voortreffelijke smaak van de kuikenfilets te behouden. De producten van TD Poultry zijn ook beschikbaar onder private label. Het ruime aanbod aan kuikenartikelen kan volledig volgens uw wensen verpakt worden. Dit biedt u de kans om uw eigen unieke identiteit en uitstraling te geven aan de producten die u verkoopt. Door middel van private labeling kunt u zich onderscheiden van andere merken en uw klanten een exclusieve ervaring bieden.

TD Poultryvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

Met directe lijnen naar leveranciers in verschillende landen, zoals Oekraïne, Brazilië, Argentinië, Thailand en Chili, kan Jan Zandbergen een constante aanvoer van kuikenartikelen garanderen. Met de focus op kwaliteit producten en flexibele service is Jan Zandbergen een betrouwbare partner in de pluimvee-industrie. Naast TD Poultry kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de merken: TD High Quality, OLYMPIA Chicken, Mountain View Farms, Emperor Premium Chicken Breast en Lonestar. Daarnaast zijn de producten van TD Poultry ook te verpakken in uw eigen private label.

Interesse inTD Poultry?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Werner de Jong

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.