The Veggie Lovers

Jan Zandbergen>Merken>The Veggie Lovers
The Veggie Lovers - logo - Jan Zandbergen

Smaakvolle biologische vleesvervangers

The Veggie Lovers is een vleesvrij merk dat de missie heeft om minder vleesconsumptie te stimuleren. Het merk biedt een assortiment aan producten die biologischen vegetarisch zijn, gemaakt zijn van natuurlijke en lokale ingrediënten. Wat The Veggie Lovers uniek maakt is dat het merk zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Zo wordt er enkel gebruik gemaakt van lokale, biologische ingrediënten om onze ecologische voetafdruk te verlagen. De soja wordt op duurzame wijze geteeld in Oostenrijk, zonder dat daarbij ontbossing plaatsvindt. Daarnaast gebruiken de telers technieken zoals luchtdruk en water om eiwitten uit sojabonen te winnen, zonder dat daar chemische bestrijdingsmiddelen aan te pas komen.

De producten van The Veggie Lovers bevatten ‘high oleic’ zonnebloemolie voor een gezond voedingspatroon en zijn vrij van GMO en palmolie. Bovendien zijn alle producten vrij van chemische smaak- en kleurstoffen, en worden ze puur op smaak gebracht met kruiden en specerijen. De producten bevatten kippenei-eiwit, waarbij we   alleen gebruik maken van eieren van kippen die een ruime leefomgeving hebben en hoogwaardig voer krijgen. De producten van The Veggie Lovers variëren van burgers en gehaktballetjes tot spekjes, pulled beef en verschillende kipvervangers. Wat het merk echt onderscheidt, is dat onze burgers, gehakt en gehaktballetjes ‘rauw’ zijn, wat zorgt voor een optimale bereiding en een sappig en mals resultaat. The Veggie Lovers is er trots op dat het als een van de weinige merken in de bio-industrie zijn ‘binding’ perfect onder controle heeft, waardoor de producten minder droog en aanzienlijk smaakvoller zijn. Met The Veggie Lovers kiest u niet alleen voor gezonde en lekkere producten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld.

The Veggie Loversvoor u?

Jan Zandbergen Group levert aan diverse markten en innoveert samen met een wereldwijd klantenkring. Bekijk onze marktenpagina om over onze diensten binnen uw markt te lezen, van foodservice, Cash&Carry, industrie en retail tot private label. Jan Zandbergen is al jarenlang dé ‘preferred partner’ in de vlees- en vleesalternatieven markt.

The Veggie Lovers is perfect geschikt voor de retail sector. Met de mogelijkheid tot aankoop bij online supermarkt Crisp, is het merk gemakkelijk toegankelijk voor een breed publiek. Of je nu veganist bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvol en gezond alternatief voor vlees: The Veggie Lovers heeft voor ieder wat wils. Het merk blijft continu innoveren en evolueren, altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen te inspireren en te verrassen. Kies voor The Veggie Lovers op uw menukaart en deel duurzaamheid en kwaliteit met uw gasten.

Interesse inThe Veggie Lovers?

Onze salesmedewerkers informeren je graag over alle mogelijkheden!

Tanya Mineur

Sales Executive

Anderemerken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.