Over Jan Zandbergen

Jan Zandbergen>Over ons
Why

Bij Jan Zandbergen Group spelen we in op de behoefte van morgen. Wij hebben oog voor de steeds veranderende marktvraag. En veranderende behoeften vragen om passende, langdurige innovaties die zorgen voor relevantie. Tijdig inspelen op de behoeften van de klanten is waar wij goed in zijn. Zo weten wij relevant te blijven in een markt die volop in beweging is. Met meer dan 60 jaar ervaring in de vleesindustrie hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd en staan we bekend om onze producten van hoge kwaliteit en betrouwbare service.

How

Wij kunnen op een duurzame wijze innoveren, ontwikkelen en meerwaardige oplossingen voor de gehele vlees- en plant-based markt aanbieden. Dit komt voort uit onze jarenlange ervaring, kennis op diverse vakgebieden en een eigen research & development team. We beschikken daarnaast ook over de benodigde capaciteit, middelen en een hoogwaardig netwerk waardoor wij snel schakelen en voorlopen op nieuwe inzichten en oplossingen. Innovatief én relevant, voor vandaag én morgen.

What

Bij Jan Zandbergen Group creëren we waardevolle merken, betere producten en slimme oplossingen die wij zowel aan de retail als de foodservice en industrie aanbieden. Van de import van grondstoffen tot en met de ontwikkeling en productie van complete foodconcepten: Jan Zandbergen heeft het in huis. Met de juiste middelen en onze capaciteit leveren wij innovatief maatwerk, op alle vlakken. Dat maakt ons dé ‘preferred partner’ binnen de vlees- en vleesalternatievenmarkt.

" Innoveren doen we samen "

Corporate Logo - Jan Zandbergen | Innovation that matters

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van (biologisch) vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met in totaal 300 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië, waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

Diviande is een internationale producent van vlees- en vleesalternatieven, met expertise in schaalbare productietechnieken zoals verwerken, portioneren, verpakken en invriezen. We bieden zowel private label productie als onze eigen merken. Bij Diviande zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame concepten en kwaliteitsproducten die aansluiten op de steeds veranderende markt en de eisen van consumenten. Onze medewerkers, foodprofessionals met passie voor het slagersvak, werken hard in onze moderne productiefaciliteit om klantwensen te realiseren. Diviande is uw partner op alle vlakken van vleesproductie. 

Diviande - logo - daughter company Jan Zandbergen
Future Food Group - logo - daughter company Jan Zandbergen

Future Food Group is productontwikkelaar van plantaardige, vegetarische en biologische vlees- en visopvolgers. Future Food Group, in samenwerking met zusterbedrijf Diviande, ontwikkeld, produceert, verpakt en vermarkt vlees -en visopvolgers binnen de retail, foodservice en industrie. Bij Future Food Group streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen en de consument te helpen om vleesinname te verminderen, om zo een stap te zetten naar een duurzame wereld, waarbij plantaardig de nieuwe wereldwijde norm is. Binnen ons team vind je experts met een slagersachtergrond, die precies weten wat de consument zoekt in een lekker stukje vlees en daarmee hoe een plantaardige vervanger zou moeten smaken. Dit maakt ons een unieke partner in de plant-based markt.

 

Daarnaast zijn wij trots om deel uit te maken van de Protein Community, een dynamische gemeenschap binnen de Foodvalley die zich richt op de eiwittransitie en de ontwikkeling van duurzame eiwitbronnen. Door lid te zijn van deze community hebben wij toegang tot een netwerk van experts, bedrijven en onderzoeksinstituten die zich allemaal inzetten voor dezelfde missie: het ontwikkelen van innovatieve en duurzame eiwitoplossingen voor de toekomst. Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisuitwisseling. Samen met de Protein Community streven wij ernaar om de voedselindustrie te transformeren en een positieve bijdrage te leveren aan een gezondere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Lees minder Lees meer

Future Food Group is productontwikkelaar van plantaardige, vegetarische en biologische vlees- en visopvolgers. Future Food Group, in samenwerking met zusterbedrijf Diviande, ontwikkeld, produceert, verpakt en vermarkt vlees -en visopvolgers binnen de retail, foodservice en industrie. Bij Future Food Group streven we ernaar om verwachtingen te overtreffen en de consument te helpen om vleesinname te verminderen, om zo een stap te zetten naar een duurzame wereld, waarbij plantaardig de nieuwe wereldwijde norm is. Binnen ons team vind je experts met een slagersachtergrond, die precies weten wat de consument zoekt in een lekker stukje vlees en daarmee hoe een plantaardige vervanger zou moeten smaken. Dit maakt ons een unieke partner in de plant-based markt.

 

Daarnaast zijn wij trots om deel uit te maken van de Protein Community, een dynamische gemeenschap binnen de Foodvalley die zich richt op de eiwittransitie en de ontwikkeling van duurzame eiwitbronnen. Door lid te zijn van deze community hebben wij toegang tot een netwerk van experts, bedrijven en onderzoeksinstituten die zich allemaal inzetten voor dezelfde missie: het ontwikkelen van innovatieve en duurzame eiwitoplossingen voor de toekomst. Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisuitwisseling. Samen met de Protein Community streven wij ernaar om de voedselindustrie te transformeren en een positieve bijdrage te leveren aan een gezondere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Lees minder Lees meer

Onze merken