Rundvlees

Bij Jan Zandbergen zijn we gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig rundvlees van over de hele wereld. Ons assortiment omvat zowel grasgevoerd als graangevoerd rundvlees, afkomstig uit landen als Australië, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Namibië en Japan. Wat ons rundvlees uniek maakt, is het rijpingsproces dat plaatsvindt tijdens het transport. Dit zorgt ervoor dat we altijd vers en bevroren rundvlees van topkwaliteit kunnen leveren. Of u nu op zoek bent naar grote technische delen zoals een chuck tender of geportioneerde stukken zoals een ribeye steak: bij Jan Zandbergen vindt u het allemaal.

Jan Zandbergen - category Beef

Grasgevoerdrundvlees

Onze selectie aan grasgevoerd rundvlees is afkomstig uit diverse landen, waaronder Uruguay, Brazilië en Namibië, en bestaat uit een verscheidenheid aan rassen. De runderen worden op deze locaties grootgebracht met alle ruimte om te grazen en vrij rond te lopen, waardoor zij genieten van een betere kwaliteit van leven. Dit resulteert niet alleen in een heerlijke smaak, maar ook in een voedzaam vlees met vitamine E en andere essentiële voedingsstoffen. Dankzij het natuurlijke dieet van gras heeft ons rundvlees een robuuste en verfijnde smaak. De stressvrije omgeving waarin de dieren leven, zorgt ervoor dat het vlees mals en smaakvol is.

Graangevoerdrundvlees

Ons assortiment aan graangevoerd rundvlees omvat verschillende soorten rundvlees, variërend van 100+ dagen graangevoerde Black Angus uit Argentinië, 200+ dagen graangevoerd rundvlees uit Australië tot 300+ dagen graangevoerd topkwaliteit Wagyu rundvlees uit Japan. Hiervoor worden verschillende rassen gebruikt, waaronder Black Angus, Hereford en Wagyu. Deze rassen staan bekend om hun kwaliteit en smaak, en dragen bij aan het unieke assortiment dat wij bij Jan Zandbergen aanbieden.

Biologischrundvlees

Bij Jan Zandbergen kunt u ook kiezen voor 100% biologisch rundvlees. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde biologische boeren. Samen met hen houden we de standaard en kwaliteitsvlees hoog. Dit betekent onder andere dat de dieren in een natuurlijke omgeving met voldoende ruimte rond grazen. Biologisch vlees is niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, de natuur en het dierenwelzijn, maar is daarnaast ook rijk aan voedingsstoffen. Met biologisch rundvlees kiest u bewust voor een smaakvol en gezond alternatief. Bekijk ons biologisch merk Lebon.

Interesse in rundvlees?

Extradiensten

Jan Zandbergen biedt ook de mogelijkheid om uw producten onder white label bij ons af te nemen of om een private label te creëren. Daarnaast is ons zusterbedrijf Diviande gespecialiseerd in het verwerken van eindproducten. U kunt bij ons terecht voor verschillende verwerkingsmogelijkheden:

Onze merkenmet rundvlees

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.