Fan Meat gecertificeerd Namibisch vlees

Natures Reserve - logo - Jan Zandbergen

Jan Zandbergen Group importeert al geruime tijd vers en bevroren Namibisch vlees van Meatco. Onder Meatco’s eigen merk, Natures Reserve bieden wij verschillende soorten ‘’Free Range’’ en ‘’Grain Fed’’ producten aan. Deze producten worden onder de noemer FAN Meat op de markt gebracht en zijn te herkennen aan het Fan Meat-logo. Er zijn twee standaarden: FAN Meat Free Range en FAN Meat Grain Fed.

De vleesproducten van Meatco worden geprezen om hun unieke en onderscheidende smaak, die zowel robuust als verfijnd is. De runderen leiden een stressvrij leven, wat resulteert in de uitzonderlijke smaken van het vlees. Hiermee bieden we onze klanten de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardig vlees uit Namibië, dat bekend staat om zijn rijke smaak en duurzame productiemethoden.

FAN Meat certificering

Het Farm Assured Namibian Meat (FAN Meat) Scheme is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen de Meat Board of Namibia (MBN) en het Directorate of Veterinary Services (DVS) naar aanleiding van een besluit van de industrie om de Namibische vleesmarkten veilig te stellen. De Namibische FAN Meat-certificering is een kwaliteitskeurmerk voor vlees uit Namibië dat voldoet aan hoge standaarden op het gebied van dierenwelzijn, ontbossing en traceerbaarheid. De certificering staat voor een duurzame vleesproductie en een gezonde relatie tussen mens, dier en milieu. Het doel van de certificering is het creëren van een bewustzijn voor betere landbouwpraktijken en dierenwelzijn. Dit wordt bereikt door wereldwijde trends in de vleessector te bestuderen en deze kennis te gebruiken om de Namibische vleesindustrie te blijven ontwikkelen.

Namibisch vlees

Namibië staat bekend om zijn rijke agrarische erfgoed en dit proef je terug in de kwaliteit van het vlees van Meatco. De runderen grazen vrij op voedzame graslanden, wat resulteert in mals en smaakvol vlees. Dankzij het droge klimaat in Namibië heeft het vlees een lager vochtgehalte, waardoor de smaak en houdbaarheid worden verbeterd. Met een BRC certificering op zak, waarborgt Meatco de voedselveiligheid.

Nu beschikbaar

Bij Jan Zandbergen Group bieden we een breed scala aan FAN Meat gecertificeerde Meatco-producten, waaronder verschillende rundvlees snitten en gemengde snitten, zowel vers als bevroren. Het assortiment omvat een breed scala aan rundvleesproducten, van tenderloins tot ribeyes en van briskets tot chuck rolls, er is voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar verpakt vers vlees of volledig bevroren containers, Meatco biedt het allemaal.

  • Gras- en graangevoerd rundvlees
  • Beschikbaar in 25+ verschillende gekoelde snitten
  • Volle bevroren containers beschikbaar
  • Ook geschikt voor verdere productie van gehakt, burgers en worsten voor de industrie
  • BRC en Halal gecertificeerd
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.