PLNT ontzorgt iedere professionele keuken: vraag een gratis samplepakket aan!
In de maand september en oktober kunnen foodservice professionals bij PLNT terecht voor een gratis samplepakket.
In de maand september en oktober kunnen foodservice professionals bij PLNT terecht voor een gratis samplepakket.
Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen… – Deel 2
Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen… – Deel 1
PLNT lanceert hun nieuwste product voor Food Service: 100% plantaardige Crab Cake.
Tijdens het evenement: ‘The Taste of Innovation’ opende Jan Zandbergen Group feestelijk het nieuwe innovatiecentrum.
Vakblad Voedingsindustrie in gesprek met Laurens Zandbergen over de visie op vleesvervangers.
Het PLNT assortiment is koosjer gecertificeerd. Eind vorig jaar werd ook de halal certificering verkregen.
De PLNT 100% plantaardige Zalmfilet is genomineerd voor de ‘Gulfood Innovation Awards’.
Van 14 tot 17 februari zijn wij met The Veggie Lovers te vinden op stand 5-336 op de Biofach in Nürnberg!
Bezoek ons op de Horecava, standnummers 08FM18, 08FM19 en 08FM20
Wat we al een tijdje wisten, is nu een feit: ons Japanse merk Wagyu is ‘s werelds beste steak, ‘s werelds beste sirloin en ‘s werelds beste graangevoerde vlees!
Wij verwelkomen je graag tijdens SIAL 2022, 15 – 19 oktober in Parijs. Kom je langs op stand 6 J 189 tijdens het jaarlijkse inspiratie-event voor de voedingsindustrie?
Vraag een contactmoment aan met een van onze salesmedewerkers.
JAN ZANDBERGEN B.V.
Bobinestraat 29
3903KE Veenendaal
Nederland
JAN ZANDBERGEN INNOVATION CENTER
Electronenstraat 12
3903KJ Veenendaal
Nederland
JAN ZANDBERGEN UK LTD.
54-58 Tanner Street
London SE1 3PH
United Kingdom
Disclaimer | Algemene leveringsvoorwaarden | Algemene leveringsvoorwaarden UK Ltd. | Inkoopvoorwaarden | Privacyverklaring | Certificaten
Copyright @Jan Zandbergen B.V. – All rights reserved.